ARTIKLAR

Sammanfattning av året 2018:

Så här runt nyår så är det väl brukligt att försöka ge sig på en sammanfattning av det som gått. Kutym är att inleda härligheten med några superlativ och diverse hyllningar över bragder samt händelser. Men faktum är att 2018 inte går till historien som något jätteår för det svenska metet om man ser till … Fortsätt läsa Sammanfattning av året 2018:

Varför så tyst?

Ja ni kanske undrar varför det har varit lite dåligt med läsning på ett tag och ganska så tyst rent generellt från min och Tombas sida, men det finns en förklaring till detta som jag tänkte dela med mig av nu. Va ska ni sluta? Ska ni lägga ned Swedish Anglers? Självklart inte! Så roligt … Fortsätt läsa Varför så tyst?

Historien om Esox.

En dag så låg den bara där i tidningshyllan. För en sekund så trodde jag att tobaksaffären börjat importera utländska fisketidningar. Jag lyfte upp tidningen med det tunna pappersomslaget och började bläddra. Den var ju skriven på svenska...!? Året var 1993. De båda tidningarna, Sportfiske (en sammanslagning av fiskejournalen och Sportfiskaren) och Fiske för alla … Fortsätt läsa Historien om Esox.

Avsnitt 5 av Swedish Anglers RodPod

Nu alla glada metare har vi publicerat avsnitt 5 av vår podcast, Swedish Anglers RodPod. Den här gången snackar vi metehistorier, specimentävlingen och mycket annat! Gäst i detta avsnittet är den otroligt duktiga sportfiskaren Håkan Fransson Så in och lyssna nu, för det här är riktigt bra! Podden kommer dyka upp på Itunes och Acast … Fortsätt läsa Avsnitt 5 av Swedish Anglers RodPod

12-Snabba Frågor till: Lars Christensen

Lars Christensen har vi länge varit lite intresserade att veta mer om. Vi har sett hans bilder på nätet och förstod efter en titt på hans sida att han var från Danmark. Så det enda rätta var att ta kontakt med den till synes mycket kompete specimenmetaren. Vi passade på att fråga lite om den … Fortsätt läsa 12-Snabba Frågor till: Lars Christensen