OM

Vilka är Swedish Anglers?

Vi som administrerar Swedish Anglers är Tommi Tomba Meriläinen som driver bloggen Semispecimen och Christian Ottosson som driver bloggen Ensamvargens Fiske.
Vi har båda bloggat i flera år och försökt visa upp metet på varsitt håll.

Metet är idag litet och inte särskilt synligt inom svenskt sportfiske och vi båda kände att något måste göras. Så vi bestämde oss för att starta upp ett projekt ihop och få med så många som möjligt på den här resan. Både branschfolk, media, sportfiskeprofiler och såklart alla som metar eller vill börja meta.
Detta för att vi vill göra metet synligare inom det Svenska sportfisket och för att få fler att börja meta!

Vi saknade också en plattform dit alla som gillar mete kan gå till för att få information om till exempel nyheter inom branschen, nya artiklar, bloggar och annan intressant och rolig meteinformation. Men man skulle även kunna ställa frågor, skapa intressanta diskussioner, dela foton och videos från sitt egna fiske.
Så vi startade Swedish Anglers – Ett mete community av metare för metare!

För att göra det lite roligare och lite mer personligt så har vi valt att svara på våra egna 12 snabba frågor som är en intervjuserie där flera av Sveriges Sport och meteprofiler har deltagit. Ni hittar alla publicerade intervjuer under ARTIKLAR på sidan!
Men:
Här hittar ni Tombas svar.
Här hittar ni Christians svar.